Top 5 ting du skal bruge til dit barn

Hos Little Happy har du mulighed for at finde alle de vigtige ting, du har brug for til dit barn. Hos Little Happy har de et stort udvalg af babylegetøj, underlag, bleer osv. Alle deres produkter er sat til en pris i børnehøjde, fordi de tror på at alle børn skal have en god barndom uden at de skal gå op i kroner og ører. Derfor kan du hos Little Happy finde et stort udvalg af kendte brands til en lavere pris.

Længere nede har du mulighed for at læse om 5 ting, vi mener du skal bruge til dit barn fra Little Happy. Du kan finde alle tingene på Little Happys hjemmeside eller via. dette link: www.littlehappy.dk/legetaeppe. Hvis du ønsker at give dit barn de bedste ting, er det helt sikkert Little Happy du skal tjekke ud. Alle produkterne hos Little Happy er nøje udvalgt for at høj kvalitet og et pænt design.

5 must-have ting til barnet

Nu har du mulighed for at læse om 5 must-have ting, vi mener du har brug for til dit barn fra Little Happy. Alle disse produkter er med til at gøre det nemmere for både dig og barnet. Disse 5 ting er forskellige slag liggeunderlag, som kan bruges på forskellige måder og til forskellige tidspunkter. Nogle af tingene egner sig også bedre til en aldersgruppe end en anden.

  • Aktivitetsnest fra Filibabba: Aktivitetsnesten er super god til de små børn. Aktivitetsnesten fungere lidt ligesom et legetæppe, nesten har bare kanter, som skaber et afspærret område, hvor den lille kan rulle rundt, uden at ryge udenfor tæppet. 
  • Aktivitetstæppe fra Moulin Roty: Aktivitetstæppet fra Moulin Roty er super fint og farverigt. Når baby ligger på ryggen kan han/hun se om de kan ramme det legetøj, som hænger oppe over dem.
  • John Deere legetæppe: Dette legetæppe fungere ligesom en bilbane. Der er aftegner, hvor bilen kan køre. Derudover er der marker omkring så, hvis man har landbrugsmaskiner, kan de også bruges her.
  • Legemadras fra Cam Cam Copenhagen: Legemadrasen fra Cam Cam copenhagen er formet som et rektangel. Denne legmadrassen er god til en baby som ikke ruller rundt. Da legemadrassen er meget smal er den fx god som puslepuden. Selve puden som er inde i madrassen er høj og blød dette sikrer, at baby ligger godt og behageligt på denne madras.

Det populære legetæppe fra Filibabba

Til sidst her Little Happy også det populære legetæppe fra Filibabba. Legetæppet fra Filibabba er lavet i høj kvalitet med bløde materialer, som sikrer, at barnet ligger godt.

Legetæppet skaber det perfekte område for en god og sikker leg. Legetæppet er godt til alle aldre. Til de helt små, kan de ligge op legetæppet, imens mor og far laver aftensmad eller lign. Her vil barnet kunne ligge behageligt og måske endda tage en lille lur. For de større børn vil de have mulighed for at kunne sidde på legetæppet, imens de leger med klodser, barbie eller biler. Legetæppet er blødt og det gør, at barnet vil sidde godt, imens de leger.

Lidt sidst er legetæppet også super godt, når barnet skal lære at gå og kravle. Hvis de skulle falde så vil de ikke slå sig, fordi de falder på legetæppet.